Beauty

Dankzij jarenlange ervaring en continue bijscholing sta ik garant
voor kwaliteitsvolle verzorgingen
met een mooi resultaat.
Kijk zeker naar het uitgebreid aanbod aan gelaatsverzorgingen, epilaties, manicure, enz..

Ontdek mijn aanbod

Wil je even ontsnappen aan alle stress en drukte? Wil je graag een moment voor jezelf?
In een ontspannen en gezellig kader kom je helemaal tot rust met de door jou gekozen behandeling.

Enkel tevreden klanten

Glance of beauty beschikt enkel over tevreden klanten, de Google reviews spreken voor zich!

Overtuigd? Neem vrijblijvend contact op.

Glance of Beauty
5.0
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Gretel VanholmeGretel Vanholme
07:46 28 Aug 23
Joke verzorgde mijn haar en make-up op mijn trouwdag en deed dit schitterend. Ze zorgde ervoor dat ik de hele dag STRAALDE. Ze doet dit heel professioneel en denkt aan alle details. Bovendien bracht Joke rust in huis tijdens een stressvolle ochtend. Dank je wel!!
Nelle BeurmsNelle Beurms
08:02 10 Aug 23
Rani BeckRani Beck
12:23 02 Aug 23
Joke verzorgde met toewijding en liefde mijn kapsel en make-up op mijn huwelijksdag. Ze was toegankelijk, zorgzaam en stond open voor last-minute wijzigingen. Met veel geduld knoopte ze ieder knopje van mijn trouwjurk toe en had ze oog voor de laatste details. Joke heeft er alvast een vaste klant bij. Kwaliteit gegarandeerd!
Leen HermansLeen Hermans
09:30 02 Aug 23
Joke verzorgde mijn haar en make up op mijn huwelijksdag. Zeer tevreden van het resultaat! De verzorgingen vooraf waren erg ontspannend en zorgden ervoor dat ik extra kon stralen op mijn huwelijksdag! Ook mijn nagels werden door haar prachtig verzorgd! Op de dag zelf liep alles super vlot, zodat er geen sprake was van stress, heel aangenaam!
Jana PaenenJana Paenen
12:04 09 Jun 23
Ik ben bij Joke geweest voor mijn bruidsmake-up & -kapsel en gelpolish manicure. Zij is echt superaangenaam om mee samen te werken, ze luistert naar je en laat je er ook echt prachtig uitzien. Op de dag zelf verliep alles heel erg vlot. Een echte aanrader!!
Vanessa GeerardynVanessa Geerardyn
15:30 06 May 23
Ik heb een bruidsmake-up en bruidskapsel met proef en huidverzorging met wenkbrauwen laten doen. De huidverzorging was heel rustgevend en aangenaam. Zeker net voor de trouw was het fijn zo tot rust te komen. Ochtend van de trouw verliep alles ook heel vlot. De make-up en het kapsel was echt prachtig en heb ik veel complimenten van gekregen. Het is zeker een aanrader! Joke is een rustig en aangenaam persoon. Ze luistert naar je wensen en zoekt altijd naar het beste resultaat. Heel fijne samenwerking! 😊
js_loader