Over mij

Your beauty at a Glance…

Dat is mijn visie voor de zaak die ik al meer dan 12 jaar met veel liefde en passie uitbaat in het mooie Sint-Amandsberg.
Mijn doel is om jouw schoonheid optimaal tot zijn recht te laten komen. Met een vleugje naturelle make-up of met een huidverzorging op maat. Jouw schoonheid, mijn passie!

Als klein meisje neusde ik al graag eens in mama’s make-up schuif en maakte als tiener de ene vriendin na de andere op voor feestjes. Na mijn opleiding verpleegkunde popelde ik dan ook om een opleiding schoonheidszorgen te starten.
Ik volgde sindsdien talloze opleidingen, waaronder een make-up opleiding aan de gerenommeerde MAKE UP FOR EVER Academy en ging onder andere naar Londen voor een opleiding tot hairstyliste.
Sindsdien school ik mezelf jaarlijks bij want ik vind het enorm belangrijk om mijn kennis bij te schaven en up to date te blijven binnen onze sector.

Bij Glance of Beauty kan je terecht voor huidverbetering, make-up en hairstyling, de voorbereiding naar en total look voor jouw huwelijk en tal van andere schoonheidsbehandelingen. Kom tot rust in een warm en gezellig kader en laat je verwennen door mijn professionele en persoonlijke aanpak.

Tot binnenkort?

Joke

Warm onthaal

Ik maak graag tijd voor jou en plan de schoonheidszorgen niet alleen overdag maar ook twee avonden per week en op zaterdag in, op maat van de werkende vrouw die nood heeft aan me-time.

Professionele kennis

Met een basisopleiding als verpleegkundige sta ik garant voor behandelingen in de meest hygiënische en medisch verantwoorde omstandigheden.

Kwaliteitsvolle producten

Ik gebruik bij de verzorgingen kwaliteitsvolle producten die niet alleen een zichtbaar resultaat garanderen, maar ook zorgen voor de optimale ontspanning.