Make-up

Ik verzorg met de meeste precisie en vakkundigheid jouw make-up en kapsel!
Bekijk zeker ons aanbod en de bijhorende prijzen.

Enkel tevreden klanten

Glance of beauty beschikt enkel over tevreden klanten, de Google reviews spreken voor zich!

Overtuigd? Neem vrijblijvend contact op.

Glance of Beauty
5.0
Gebaseerd op 28 beoordelingen
powered by Google
Ik ben moemoeIk ben moemoe
15:19 30 Jun 24
Ellen HaveralsEllen Haverals
10:55 06 Jun 24
Al tijdens de proef voor mijn bruidsmake-up en kapsel was het duidelijk dat Joke een oase van rust zou zijn op een hectische ochtend. Ze was erg attent, hield rekening met al mijn wensen en bezorgdheden en zorgde er zelfs voor dat ik iets gegeten had op de ochtend van mijn trouw. Naast haar warme persoonlijkheid, is Joke ook een absolute krak in wat ze doet. De look was precies wat ik voor ogen had, en indrukwekkend genoeg bleef mijn make-up tot diep in de nacht perfect zitten. Ik heb zoveel complimentjes gekregen over mijn haar en make-up, en zou geen seconde twijfelen om haar opnieuw te boeken!
Lana Van PraetLana Van Praet
08:36 13 May 24
Joke is vriendelijk en professioneel! Zeer tevreden van de bruidsservices als van haar workshop!
Gretel VanholmeGretel Vanholme
07:46 28 Aug 23
Joke verzorgde mijn haar en make-up op mijn trouwdag en deed dit schitterend. Ze zorgde ervoor dat ik de hele dag STRAALDE. Ze doet dit heel professioneel en denkt aan alle details. Bovendien bracht Joke rust in huis tijdens een stressvolle ochtend. Dank je wel!!
Nelle BeurmsNelle Beurms
08:02 10 Aug 23
Rani BeckRani Beck
12:23 02 Aug 23
Joke verzorgde met toewijding en liefde mijn kapsel en make-up op mijn huwelijksdag. Ze was toegankelijk, zorgzaam en stond open voor last-minute wijzigingen. Met veel geduld knoopte ze ieder knopje van mijn trouwjurk toe en had ze oog voor de laatste details. Joke heeft er alvast een vaste klant bij. Kwaliteit gegarandeerd!
Leen HermansLeen Hermans
09:30 02 Aug 23
Joke verzorgde mijn haar en make up op mijn huwelijksdag. Zeer tevreden van het resultaat! De verzorgingen vooraf waren erg ontspannend en zorgden ervoor dat ik extra kon stralen op mijn huwelijksdag! Ook mijn nagels werden door haar prachtig verzorgd! Op de dag zelf liep alles super vlot, zodat er geen sprake was van stress, heel aangenaam!
Jana PaenenJana Paenen
12:04 09 Jun 23
Ik ben bij Joke geweest voor mijn bruidsmake-up & -kapsel en gelpolish manicure. Zij is echt superaangenaam om mee samen te werken, ze luistert naar je en laat je er ook echt prachtig uitzien. Op de dag zelf verliep alles heel erg vlot. Een echte aanrader!!
Vanessa GeerardynVanessa Geerardyn
15:30 06 May 23
Ik heb een bruidsmake-up en bruidskapsel met proef en huidverzorging met wenkbrauwen laten doen. De huidverzorging was heel rustgevend en aangenaam. Zeker net voor de trouw was het fijn zo tot rust te komen. Ochtend van de trouw verliep alles ook heel vlot. De make-up en het kapsel was echt prachtig en heb ik veel complimenten van gekregen. Het is zeker een aanrader! Joke is een rustig en aangenaam persoon. Ze luistert naar je wensen en zoekt altijd naar het beste resultaat. Heel fijne samenwerking! 😊
js_loader