Contact

Een vraag of een afspraak maken? Maak jouw afspraak online of neem gerust contact op via het contactformulier.
Graag tot binnenkort!

Contactgegevens

Joke Dult
Schoonheidsinstituut Glance of Beauty
Emiel Lossystraat 68
9040 Sint-Amandsberg

Tel: 0479/27 70 47
E-mail: info@glanceofbeauty.be

BTW: BE 0842 370 764

Openingsuren

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

13u00 tot 22u00

Woensdag:

12u30 tot 18u30

Donderdag:

13u00 tot 22u00

Vrijdag:

12u30 tot 18u30

Zaterdag:

10u30 tot 17u30

Zondag:

Gesloten

! Zondag en maandag beschikbaar voor professionele opdrachten.
!! Wens je een make-up en/of hairstyling voor een feest? Dit kan na overleg ook buiten de openingsuren. Neem gerust contact op via email.

Contactformulier

Afspraak maken

Maak vlot jouw afspraak online via de “maak afspraak” knop! 

Om volledige rust en ontspanning te kunnen garanderen, beantwoord ik geen telefoon tijdens een behandeling. Spreek gerust een boodschap en/of een telefoonnummer in op het antwoordapparaat, ik bel je dan terug van zodra ik opnieuw beschikbaar ben.
Je kan ook steeds contact opnemen via mail of het contactformulier. Tot binnenkort?

Mijn tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook.
Ben je onverwacht verhinderd om jouw afspraak na te komen, dan kan deze tot 24 uur op voorhand geannuleerd worden. Bij laattijdig annuleren of niet komen opdagen, wordt de helft van de geplande behandeling in rekening gebracht.

Betaalmogelijkheden

Contactloos via de Bancontact App of Cash.

Enkel tevreden klanten

Glance of beauty beschikt enkel over tevreden klanten, de Google reviews spreken voor zich!

Overtuigd? Neem vrijblijvend contact op.

Glance of Beauty
5.0
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Gretel VanholmeGretel Vanholme
07:46 28 Aug 23
Joke verzorgde mijn haar en make-up op mijn trouwdag en deed dit schitterend. Ze zorgde ervoor dat ik de hele dag STRAALDE. Ze doet dit heel professioneel en denkt aan alle details. Bovendien bracht Joke rust in huis tijdens een stressvolle ochtend. Dank je wel!!
Nelle BeurmsNelle Beurms
08:02 10 Aug 23
Rani BeckRani Beck
12:23 02 Aug 23
Joke verzorgde met toewijding en liefde mijn kapsel en make-up op mijn huwelijksdag. Ze was toegankelijk, zorgzaam en stond open voor last-minute wijzigingen. Met veel geduld knoopte ze ieder knopje van mijn trouwjurk toe en had ze oog voor de laatste details. Joke heeft er alvast een vaste klant bij. Kwaliteit gegarandeerd!
Leen HermansLeen Hermans
09:30 02 Aug 23
Joke verzorgde mijn haar en make up op mijn huwelijksdag. Zeer tevreden van het resultaat! De verzorgingen vooraf waren erg ontspannend en zorgden ervoor dat ik extra kon stralen op mijn huwelijksdag! Ook mijn nagels werden door haar prachtig verzorgd! Op de dag zelf liep alles super vlot, zodat er geen sprake was van stress, heel aangenaam!
Jana PaenenJana Paenen
12:04 09 Jun 23
Ik ben bij Joke geweest voor mijn bruidsmake-up & -kapsel en gelpolish manicure. Zij is echt superaangenaam om mee samen te werken, ze luistert naar je en laat je er ook echt prachtig uitzien. Op de dag zelf verliep alles heel erg vlot. Een echte aanrader!!
Vanessa GeerardynVanessa Geerardyn
15:30 06 May 23
Ik heb een bruidsmake-up en bruidskapsel met proef en huidverzorging met wenkbrauwen laten doen. De huidverzorging was heel rustgevend en aangenaam. Zeker net voor de trouw was het fijn zo tot rust te komen. Ochtend van de trouw verliep alles ook heel vlot. De make-up en het kapsel was echt prachtig en heb ik veel complimenten van gekregen. Het is zeker een aanrader! Joke is een rustig en aangenaam persoon. Ze luistert naar je wensen en zoekt altijd naar het beste resultaat. Heel fijne samenwerking! 😊
js_loader